​新增超過 200 件日常貨品

無論早、午、晚,嚟 7-Eleven 都可以搵到你需要嘅貨品。為咗更方便每一位顧客,我哋一直努力更新及增加貨品的選擇。我哋近期亦為以下 5 個類別新增超過 200 件貨品:

店舖列表

​個人頀理

無論係女士用嘅化妝品、護膚品、面膜,定係男士用嘅剃鬍用品、髮泥,嚟7-Eleven都可以揾得到。此外,我哋亦有好多嚟自日韓嘅護膚產品,等你隨時可以有個靚靚妝容示人。

​文具配件

無論你鍾唔鍾意公仔,7-Eleven 嘅文具系列都可以滿足到你。除了文具,我哋嘅店舖仲有唔同類型嘅配件方便大家選購,電話套、充電線、甚至萬能轉變插器都可以揾得到,相當方便!​

​醫藥產品

除咗大家都見慣嘅藥品外,我哋仲新增咗更多醫藥產品以滿足大家嘅需要。腰酸背痛? 生痱滋? 聲沙? 或者想揾小兒藥品?7-Eleven 已經為你準備好一系列適合唔同年齡及需要嘅藥品啦!​

​玩具精品

唔單止大人,其實 7-Eleven 都有好多玩具精品適合小朋友嘅! 呢啲玩具都係嚟自不同知名品牌,好似有Sanrio, Mattel, Disney。而且我哋仲會不斷推出唔同類別嘅新品,令人目不暇給。想氹小朋友?就要快啲帶佢嚟7-Eleven啦!

​乾貨食品

乾貨食品絕對係日常生活經常要購買嘅類別,為提供最大嘅方便,我們從不間斷擴闊乾貨食品類可供嘅選擇,期望滿足顧客日常早、午、晚所需。​